Başkan Savaş’ın Taziye Mesajı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 5 Ocak Perşembe günü İzmir’deki adliye binası önünde gerçekleştirilen terör saldırısında yaşamını yitiren vatandaşlar için taziye mesajı yayınladı.
Yayınladığı mesajında terörü sert bir dille kınayan Başkan Savaş, “Güzel ülkemizin yiğit şehirlerinden biri olan İzmir’de gerçekleşen terör saldırısını derin üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayım. Terör örgütlerinin ve maşalarının çirkin, hain ve kalleş yüzü kendini bir kez daha gösterdi. Bu hain saldırıyı planlayanalar ve gerçekleştirenler nihai emellerine asla ulaşamayacaklar. Aydınlık geçmişi olan ve yarınlara umutla bakan ülkemizin bir daha bu acıları yaşamaması için tekvücut olmaya devam edeceğiz. Yaşanan bu elim olayda daha çok masum vatandaşımızın hayatını kurtarmak için canını feda eden kahraman polis memuru Fethi Sekin ve adliye personeli Musa Can’a Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı; yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

Başkan Savaş’ın Taziye Mesajı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.