İskenderun Teknik Üniversitesi, Üniversitelerarası Futbol 2. Lig Grup Müsabakalarında 3.’üncü oldu

Antalya Lara’da düzenlenen Üniversitelerarası 2.’inci Lig grup müsabakalarında; İSTE Erkek Futbol Takımı, Munzur Üniversitesi’ni 3-1, Batman Üniversitesi’ni 3-0 skorları ile geçerken, Harran Üniversitesi ile 2-2 berabere kalarak grubunu 3.’üncü sırada tamamladı.

İSTE’nin yeni kurulmakta olan bir üniversite olmasına rağmen, ilk yılında katıldığı turnuvalarda, futbolda da kupa kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten İSTE Spor Koordinatörü Öğretim Görevlisi Sıtkı Kahvecioğlu; “İSTE olarak ilk yılımızda katıldığımız takım sporu branşlarında, basketboldan sonra futbolda da kupa kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu başarılarda emeği geçen sporcularımıza, tüm İSTE öğrencilerine, bizlere her zaman destek olan İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli’ye, Rektör danışmanları Doç. Dr. Yasemin Bircan Yıldırım ve Yrd. Doç. Dr. Yasin Erdoğan’a teşekkür ederim” sözleri ile İSTE’nin spor alanında başarılarının devam edeceğini vurguladı.

İskenderun Teknik Üniversitesi, Üniversitelerarası Futbol 2. Lig Grup Müsabakalarında 3.’üncü oldu

Önceki İçerikİTSO İS-TE İşbirliğiyle AB Destekli Engeller Kalkıyor Projesi Onaylandı
Sonraki İçerikİskenderun’da Belediye Personellerine AB Projesi Hazırlama Eğitimi Verildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.