İskenderun Belediye Meclisi Toplanıyor

İskenderun Belediye Meclisi 2017 yılı Ocak ayı ikinci oturumunu 06.01.2017 Cuma günü Saat 14.00’da Belediye Meclis Salonunda toplanacak.

Gündem maddeleri ile şöyle:

1- Sosyal Tesislerde satışı yapılan ürünlerin fiyatlarının belirlenmesi ile ilgili Destek Hizmetleri Müdürlüğü teklifi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu.
2- Milli Savunma Bakanlığı ile Belediyemiz arasında düzenlenecek protokolü imzalamak üzere İskenderun Belediye Başkanı Seyfi DİNGİL’e yetki verilmesi hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi ile ilgili İmar Komisyonu Raporu.
3- Akçay Mıntıkası 231, 282, 446, 366, 716, 417, 368 ve 419 nolu parsellere yönelik çizilen 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.
4- Şevre Mıntıkası 5237 parselde yapılaşma koşulları ve park alanı ile konut alanı büyüklükleri değiştirilmeden, konut alanının parsel sınırlarına kaydırılmasına yönelik çizilen 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.

İskenderun Belediye Meclisi Toplanıyor

Önceki İçerikİskenderun’da Belediye Personellerine AB Projesi Hazırlama Eğitimi Verildi
Sonraki İçerikBaşkan Vurucu’dan “SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA YÜRÜYÜŞÜ”ne Davet
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.