Başkan Vurucu’dan “SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA YÜRÜYÜŞÜ”ne Davet

Belen Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Belen Belediyesi’nin organizasyonu ile Belen’de 8 Ocak Pazar Günü saat 11.00’de “SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA YÜRÜYÜŞÜ” düzenleniyor.
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, milli ve manevi değerleri pekiştirmek için yapılacak Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü’ne tüm bölge halkını davet etti.
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, “Yürüyüşümüz Belen Atik Yaylası 1 km Radar Yol ayrımında ‘Vefakâr Gençlik Fedakâr Ecdadını Unutmayacak’ sloganı başlayacak. Bizler bu Pazar günü saat 11.00’de yapacağımız anma yürüyüşünde gelecek nesillere milli birlik, beraberlik, benlik ve tarih bilincini aşılayacaktır. Sarıkamış ruhunu canlandıracağımız yürüyüşümüzde vatan savunması esnasında donarak şehit olan ecdadımızı bir kez daha anacağız” dedi.

Başkan Vurucu’dan “SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA YÜRÜYÜŞÜ”ne Davet Başkan Vurucu’dan “SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA YÜRÜYÜŞÜ”ne Davet Başkan Vurucu’dan “SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA YÜRÜYÜŞÜ”ne Davet

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.