Çevre Kirliğine Neden Olan Atıl Durumdaki Araçlar Toplanıyor

Hatay Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nde sanayi esnafı ve oda başkanlarıyla gerçekleştirilen toplantıdan hemen başlayan Zabıta Dairesi Başkanlığı ve Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa bir çalışma yürütmektedir. Üzerinde plakası olmayan, sahipsiz araçları tespit ederek görüntü kirliliği yaratması ve sanayi esnafının mağduriyeti sebebiyle atıl araçları kaldırma çalışmalarına başlandı.
Kentimizi daha modern yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışan Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı Emniyet Müdürlüğü ve sanayi esnafımızla ortak hareket ederek kötü olan görüntü kirliliğini ortadan kaldırmayı hedefliyor.
Hatay’ın Büyükşehir statüsüne girmesinden sonra sanayi esnafına verilen desteğin arttığını belirten HBB’li yetkililer plakası olup sorgusu yapılan araçlar ile plakası olmayan araçların iskeletlerinin Belediye’nin tahsis ettiği yerlere taşınacağını bildirdi.

Çevre Kirliğine Neden Olan Atıl Durumdaki Araçlar Toplanıyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.