Başkan Seyfi Dingil: Denizciler’de Bozuk Yol ve Kaldırım Bırakılmıyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent genelinde bozuk yol ve kaldırım bırakılmadığını belirtti.
Yer ve bölge ayrımı gözetmeksizin ilçe genelinin tümünde kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmalarını sürdüren İskenderun Belediyesi, İskenderun’u daha modern ve yaşanabilir kent haline getirmeye gayret gösteriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kentin bir çok noktasında çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Bu kapsamda Büyükşehir yasası öncesi belde olan bölgelerde ve kentin farklı yollarında kilit parke taşı döşüyoruz. Kilit parke taşı döşenen mahalle içi yollarımız daha güvenli ve modern hale geliyor. Bozulan ve tahrip olan bölgelerde düzenleme ve bakım çalışmaları yapılıyor. Vatandaşlarımızdan ve mahalle muhtarlarımızdan gelen talep ve istekleri tek tek değerlendirip yollarımızın bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. “diye konuştu.

Bölgede ikamet eden vatandaşlar ise çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ederek, “İskenderun Belediyesi ekipleri, özellikle ulaşım açısından işlek bölgelerde yapmış olduğu çalışmalarla trafik akışını daha da rahatlıyor. Mahalle içi yollarda yapılan çalışmalarda ise yollar daha güzel ve modern hale getiriliyor” şeklinde görüş beyan ettiler.

Başkan Seyfi Dingil: Denizciler’de Bozuk Yol ve Kaldırım Bırakılmıyor

Önceki İçerikİskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü 2016 Yılı Denetim Faaliyetlerini Açıkladı
Sonraki İçerikİskenderun Belediye Meclisi 2017 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.