Yeni yıl umutlarımızı kana bulayanları lanetliyoruz

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 39 kişinin hayatını kaybettiği 69 kişinin de yaralandığı İstanbul Ortaköy’deki katliamı sert bir dille kınadı. Yeni yıldan barış, huzur, kardeşlik, özgürlük dilediklerini, ancak tüm bu iyi dileklere rağmen katliam gibi bir vahşeti hiç beklemediklerini ifade eden Başkan Culha, yeni yıl umutlarını daha ilk saatlerde kana bulayan hain terör örgütlerini lanetledi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da ifade ettiği gibi terör örgütlerinin toplumsal dayanışma, köklü demokrasi ve laik aklın eşsiz birikimiyle bertaraf edileceğine inandığına vurgu yapan Başkan Nazım Culha,” 2016 yılı içerisinde yaşanan birçok terör saldırısının yaralarını sarmaya çalışıp, yeni ümitlerle girdiğimiz 2017 yılının henüz ilk saatlerinde gerçekleştirilen bu alçakça saldırıdan dolayı derin üzüntü içerisindeyiz. Yeni yıla, yeni acılar ve gözyaşı içinde girdik. Huzurumuzu, kardeşliğimizi, yaşam alışkanlıklarımızı, birlik ve beraberliğimizi bozmaya cüret edenler karşılarında tek yürek olarak ülkemizin tüm katmanlarını bulacaklar ve bu alçaklığın hesabını verecekler. Halkımız bundan önce karşılaştığı bu tür insanlık dışı saldırılar karşısında birlik ve beraberliğini bozmamıştır, bundan sonra da aynı dirençle bu beraberliği koruyacak azim ve kararlılığa sahiptir. Hain terör örgütünün ve onun arkasında duranların er veya geç hak ettikleri cezayı alacaklarına olan inancımla ülkemizi, birlik ve beraberliğimizi bölmeye yönelik gerçekleştirilen terör saldırılarını şiddetle kınıyorum. Bu düşüncelerle saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar dilerim” dedi.

Yeni yıl umutlarımızı kana bulayanları lanetliyoruz

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.