Terör Örgütleri Asla Emellerine Ulaşamayacak

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Terör örgütleri ve destekçilerinin hiçbir zaman amacına ulaşamayacaklarını belirtti.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yayımladığı kınama mesajında, İstanbul Ortaköy’de bir gece kulübüne düzenlenen terör saldırısını kınadı.
Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Başkan Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Terör örgütleri ve destekçilerinin bu tür menfur saldırılarla hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Ülkemize bu acıları yaşatan, vatanın ve halkın bütünlüğüne alçakça göz dikmiş teröristlere, terörü besleyenlere ve terörden beslenenlere lanet olsun. Bu saldırılarla Türkiye Cumhuriyeti’ne diz çöktüreceklerini zannedenler, gaflet ve delalet içindedir. Milletimiz her zaman bu hainlere karşı her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacaktır. Devletimiz güçlüdür.
Devletimizi yıkmaya, vatanımızı bölmeye, birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğiz. Bu topraklar, bu ülke hepimizin. Milletimizin başı sağ olsun. Terör, tüm insanlığın ortak düşmanı olduğunu Ortaköy’de kanlı yüzüyle bir defa daha gösterdi. Bu hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Terörü ve tüm unsurlarını bir kez daha lanetliyorum.”

Terör Örgütleri Asla Emellerine Ulaşamayacak

Önceki İçerikArsuz Belediye Meclisi 7 Gündem Maddesiyle Toplanıyor
Sonraki İçerikİskenderun Belediye Meclisi 12 Gündem Maddesiyle Toplanıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.