İskenderun Sosyal Market, İhtiyaç Sahiplerinin Yanında

Ev eşyalarından, giyime, okul malzemelerinden, ekmek dağıtımına kadar vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan Sosyal Marketler, bu anlamda sosyal yardımların hak temelli olarak ihtiyaç sahipleriyle buluşmasına köprü oluyor.

Özel Yaşam Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü’nün organize ettiği etkinlikte; İskenderun’da faaliyet gösteren Özel Yaşam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Özel Yaşam Anadolu Adalet Meslek Lisesi ve Özel Tek Ortaokulu öğrencileri ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere kullanmadıkları kıyafetleri İskenderun Sosyal Marketlere bağışlayarak örnek bir davranışa imza attı.

Yaşıtlarının kıyafet sıkıntısıyla yeni yılı karşılamalarına gönülleri razı olmayan koca yürekli öğrenciler, sosyal yardımlaşma konusundaki duyarlılıkları ile gönüllerde taht kurdular.

İskenderun’da faaliyet gösteren Sosyal Market’e araçlarla nakledilen kıyafetler, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere özenle düzenlenerek raflardaki yerini aldı.

Hatay genelinde durumu iyi olan öğrencilerin, özellikle giyim konusunda sıkıntılar yaşayan ihtiyaç sahibi yaşıtlarına ulaştırılmak üzere kıyafet bağışı yapabilecekleri HBB Sosyal Marketleri, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden vatandaşlardan gelecek bağışları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için kapılarını açık tutuyor.

İskenderun Sosyal Market, İhtiyaç Sahiplerinin Yanında İskenderun Sosyal Market, İhtiyaç Sahiplerinin Yanında İskenderun Sosyal Market, İhtiyaç Sahiplerinin Yanında

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.