Hatay’da Caddeler Yeni Yıla Işıl Işıl Girecek

Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alan Dairesi Başkanlığı merkez ilçe Antakya’nın ana caddelerinde başlattığı aydınlatma çalışmalarını tamamladı. Antakya’nın işlek caddelerinde yeni yıl öncesinde yapılan ışıklandırma çalışmalarıyla caddeler yeniden hayat buldu.
HBB Park Bahçe ve Yeşil Alan Dairesi Başkanlığı ve Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı işbirliği ile yapılan ışıklandırma çalışmaları kapsamında kentin işlek caddeleri rengarenk ışıklandırmalara kavuştu. Yapılan ışıklandırma çalışmaları neticesinde farklı bir konsepte kavuşan caddeler vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. Ayrıca ekipler vatandaşların yeni yılda eğlenceli vakit geçirecekleri ve yılbaşı hatırası olarak resim çekilebilecekleri ışıklı süs alanını da eski Arkeoloji müzesi önüne yerleştirdi.
ESTETİK BİR KENT İNŞA EDİYORUZ
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın göze hitap eden modern kent anlayışı doğrultusunda hareket eden ekipler, kentimizin yeni yılda daha canlı, rengarenk ve estetik bir görüntüye kavuşturulması için görsel bir şölen yaratmayı hedefliyor.

Hatay’da Caddeler Yeni Yıla Işıl Işıl Girecek Hatay’da Caddeler Yeni Yıla Işıl Işıl Girecek Hatay’da Caddeler Yeni Yıla Işıl Işıl Girecek Hatay’da Caddeler Yeni Yıla Işıl Işıl Girecek Hatay’da Caddeler Yeni Yıla Işıl Işıl Girecek Hatay’da Caddeler Yeni Yıla Işıl Işıl Girecek

Önceki İçerikHatay’da 2016 yılı FETÖ Operasyonu Verileri Açıklandı
Sonraki İçerikYılbaşı Sofralarının Vazgeçilmez Lezzeti Kaz ve Ördek Sofralarınızla Buluşuyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.