Pastaneler Ve İmalathaneler Hbb Ekiplerinin Denetimi Altında

İl genelinde gıda üretim tesisleri, gıda satış yerleri ve pastanelerde denetimler gerçekleştiren HBB ekipleri, hijyen, ürünlerin tazeliği, ürün ve malzemelerin saklama koşulları, kişisel hijyen, depolama koşulları, alet ve ekipmanların uygunluğu, evrak kontrolleri gibi konularda denetimler yaptı. Prosedüre uygun olarak insan sağlığına tehdit oluşturacak şekilde faaliyet gösteren işyerlerine de ihtarnameler veren HBB Zabıtası, vatandaşların yeni yıl öncesi alışverişlerini yoğun olarak tercih ettiği işyerlerinde de denetimleri arttırdı.

Gıda sektöründeki çalışanları hijyen konusunda dikkatli davranmaları konusunda uyaran HBB Zabıtası bu konularda gösterdiği hassas tutumla vatandaşların takdirini topladı.

HBB Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın hemşehrilerinin sağlığı konusundaki hassasiyetinden hareketle denetimlere hiçbir şekilde taviz vermeden devam edeceğini ve karşılaşılan olumsuzluklara karşı gerekli işlemlerin uygulanacağını kaydetti.

Pastaneler Ve İmalathaneler Hbb Ekiplerinin Denetimi Altında Pastaneler Ve İmalathaneler Hbb Ekiplerinin Denetimi Altında Pastaneler Ve İmalathaneler Hbb Ekiplerinin Denetimi Altında Pastaneler Ve İmalathaneler Hbb Ekiplerinin Denetimi Altında Pastaneler Ve İmalathaneler Hbb Ekiplerinin Denetimi Altında

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.