İskenderun Zabıtasından Yılbaşı Denetimi

2016 yılının son günlerini yaşarken İskenderun Belediyesi Zabıta Ekipleri gıda işletmelerine yönelik denetimlerini artırdı. İlçe genelinde gece-gündüz gıda üretimi ve satışı yapılan işletmelere yönelik denetimlerini sürdüren ekipler, kurallara uymayan işyerlerini de uyardı.
Özellikle pastane, kuruyemişçi ve gıda yerlerinde denetim yapan ekipler, ürünlerin gramajı konusunda da titiz bir çalışma yaptı. Hijyen ve genel temizliğe uyulup uyulmadığını da denetleyen ekipler, yasa ve yönetmeliğe aykırı durum tespitinde gerekli işlemleri işlem yaptı.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, konu ile yaptığı açıklamada, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin gece gündüz demeden görev başında olduğunu belirterek,” İskenderun Zabıtası, vatandaşların sağlıklı gıda tüketimi ve huzuru için 7/24 görev başında. Vatandaşların şikâyetlerini bildirmek için zabıta ekiplerine başvuru yapabilirler.” dedi.

İskenderun Zabıtasından Yılbaşı Denetimi İskenderun Zabıtasından Yılbaşı Denetimi İskenderun Zabıtasından Yılbaşı Denetimi

Önceki İçerikHatay İtfaiyesi Gücüne Güç Kattı
Sonraki İçerikArsuz Belediyesi’nden Kadınlar ve Gençler İçin Fark Yaratan Hizmet
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.