Hatay İtfaiyesi Gücüne Güç Kattı

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Ekim ayı içerisinde Antakya İtfaiye Müdürlüğü’nde başlatılan çevre düzenleme ve saha iyileştirme çalışması tamamlandı.

Antakya İtfaiye Müdürlüğü’ndeki 5 bin metrekarelik alanda saha iyileştirme çalışması gerçekleştiren ekipler, doğal afetler ve olağanüstü durumlarda müdahaleye her an hazır vaziyette bekleyen itfaiye araçlarının hareket alanının iyileştiğini belirttiler.

Acil durumlara ivedilikle müdahale etmek için gerekli olan suyun kullanılabilmesi sağlayacak yeni bir havuzun inşasını da tamamlayan HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, yıl boyunca büyük özveriyle çalışan itfaiye personellerini de unutmadı. Ekipler, itfaiye personellerinin boş zamanlarında sosyal ve sportif yaşamına katkı sunması için Antakya İtfaiye Müdürlüğü’ne yeni spor alanları kazandırdı.

Yapılan saha iyileştirme çalışmaları ile daha da güçlendiklerini belirten Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye personelleri, kısa sürede bitirilen bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür etti.

Hatay İtfaiyesi Gücüne Güç Kattı Hatay İtfaiyesi Gücüne Güç Kattı Hatay İtfaiyesi Gücüne Güç Kattı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.