Başkan Seyfi Dingi, Ayakkabıcılar çarşısı esnaflarıyla çarşıda yapılması planlanan düzenleme ve yenileme çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu

Başkan Seyfi Dingi, Ayakkabıcılar çarşısı esnaflarıyla bir araya gelerek çarşıda yapılması planlanan düzenleme ve yenileme çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.
ÇARŞILAR MODERN HALE GELİYOR
Daha önce birkaç noktada yenileme ve düzenleme yaptıklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Çarşılarımız yaptığımız düzenleme çalışmaları ile daha modern daha güzel hale geliyor. Bu uygulamadan hem esnafımız hem vatandaşlarımız memnun oluyor. Daha önce doktorlar caddesinde, belediye civarında yapmış olduğumuz çalışmalarımızı esnafımız ile iletişim halinde gerçekleştirdik. Şimdi de İskenderun’un en eski çarşılarından biri olan Ayakkabılar çarşısında yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili sizlerle istişare yapamaya geldik” dedi.
ORTAK AKIL İLE ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ
Ortak akıl ile tüm sorunların çözüleceğini ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Sizlerin görüş, öneri ve istekleri bizler için çok önemli. Bu bölgede yapılacak olan çalışmalar hem şehir merkezini güzelleştirecek, hem de vatandaşlarımız daha modern daha güzel bir ortamda rahatça alışverişlerini yapacak. Daha önce gerçekleştiren projelerimiz büyük bir memnuniyet yarattı. Bizler belediye olarak her zaman esnafımızın yanındayız” şeklinde konuştu.
Ayakkabılar çarşısı esnafı ise yapılması planlanan yenileme ve düzenleme çalışmaları ile ilgili Başkan Seyfi Dingil’e görüş ve önerilerini ilettiler.

Başkan Seyfi Dingi, Ayakkabıcılar çarşısı esnaflarıyla çarşıda yapılması planlanan düzenleme ve yenileme çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu

Önceki İçerikİTSO ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Mesleki ve Teknik Eğitim konularında protokol imzalandı
Sonraki İçerikBüyükşehir Halepli Mülteciler İçin Afat’a Araç Tahsis Etti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.