Arsuz Belediyesi’nden Kadınlar ve Gençler İçin Fark Yaratan Hizmet

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Nardüzü Kadın Kültür ve Gençlik Merkezi’ne dönüştürülecek olan Nardüzü Hizmet Binası’ndaki tadilat çalışmalarını yerinde inceledi. Hem kadınlara yönelik el işi ve meslek edindirme kurslarının yapılacağı hem de gençlere yönelik kültür ve sanatsal faaliyetlerin gerçekleştirileceği eski Nardüzü Belediye Binası’nın yepyeni bir görünüme kazandırılacağını dile getiren Başkan Culha, tadilatın tamamlanmasıyla hem gençler, hem de kadınlar için tam donanımlı bir merkez yaratıldığını ifade etti.
Nardüzü ve Üçgüllük Hizmet Binaları’nın tadilatlarının tamamlanmasıyla kültür ve sanat alanında ilçede daha çok etkinlik düzenleneceğini ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Nardüzü Hizmet Binamızın üst katı ilçemizdeki tüm kadınların rahat vakit geçirmeleri, yeteneklerini geliştirmeleri, meslek edinmeleri, ekonomiye katkıda bulunmaları ve sosyal hayatta daha etkin rol üstlenmeleri amacıyla Kadın Kültür Merkezi olarak, alt katının da gençlerin yaşam kalitesini arttırmak, ilgi alanları doğrultusunda yetişmelerine destek olmak, sosyal ve nitelikli bireyler olarak hayata hazırlamak amacıyla Gençlik Merkezi olarak hizmete girmesi için çalışmalar hızla sürüyor. Çok amaçlı salon, kütüphane ve internet evi gibi birimlerinin yanı sıra mahalle muhtarlığının da bulunduğu bir merkez haline getirilecek olan Nardüzü Kadın Kültür ve Gençlik Merkezi’nin yanısıra, Üçgüllük Hizmet Binamızın da Kültür ve Sanat Evi’ne dönüşmesi için gerekli peyzaj ve planlama çalışmaları yapılıyor. Tamamen yetki ve sorumluluğumuz kapsamında olan bu iki binada Sosyal ve Kültür İşleri Müdürlüğümüz koordinesinde mesleki, sanatsal ve kültürel pek çok etkinliğe imza atacağız” dedi.

Arsuz Belediyesi’nden  Kadınlar ve Gençler İçin  Fark Yaratan Hizmet Arsuz Belediyesi’nden  Kadınlar ve Gençler İçin  Fark Yaratan Hizmet

Önceki İçerikİskenderun Zabıtasından Yılbaşı Denetimi
Sonraki İçerik2017 asgari ücret belli oldu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.