Payas HATMEK’te 117 Kursiyer Sertifika Almaya Hak Kazandı

3’üncü şubesiyle Payas’ta hizmet veren HATMEK, birçok dalda kurs imkânı sağlayarak hem vatandaşların mesleki anlamda daha donanımlı hale gelmelerine hem de hobilerini geliştirmelerine vesile oluyor.
117 Kursiyer Sertifika Almaya Hak Kazandı
Kurulduğu günden bugüne 17 farklı dalda eğitim imkânı sunan HATMEK Payas şubesinin kurs olanaklarından 460 öğrenci yararlandı. Sulu boya, bilgisayar kullanımı, İngilizce, diksiyon ve çocuk etkinlikleri gibi dallarda 8 kurs programını başarıyla tamamlayan 117 kursiyer, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika almaya hak kazandı.
Takı tasarımından ev tekstiline, satranç eğitiminden bağlama kurslarına kadar geniş bir kurs yelpazesiyle ve her biri alanında uzman eğitmenlerce Payas halkına eğitimin kapılarını ardına kadar aralayan merkeze toplamda 860 vatandaş başvurdu.
Payas HATMEK’te 117 Kursiyer Sertifika Almaya Hak Kazandı Payas HATMEK’te 117 Kursiyer Sertifika Almaya Hak Kazandı Payas HATMEK’te 117 Kursiyer Sertifika Almaya Hak Kazandı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.