Hatay Genelinde Atıklar ve Çamur Birikintileri Temizleniyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı ‘Kent Temizlik Ekipleri’ Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda bulunan cadde, meydan ve bulvarlarda kapasiteleri farklı süpürge araçları ve 300 personel ile 9 ilçede temizlik çalışmalarına devam ediyor.

İl genelinde sıcaklıkların düşmesi ve yoğun kar yağışının ardından çalışmalarına hız veren ekipler süpürge araçlarının da desteği ile caddelerde ayrıntılı temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Sıcaklıkların bir anda eksinin altına düşmesi ile dökülen ağaç yapraklarının kaldırımda birikmesini önlemek amacıyla çalışan ekipler “glutton” adı verilen küçük kaldırım süpürgeleri vasıtasıyla çöp vb. atıkları hızlı bir şekilde toplayarak, şehri kent estetiğine uygun hale getiriyor. Ayrıca cadde ve kaldırım kenarlarında karın erimesi ile oluşan çamur birikintilerini de temizleyen ekipler, araçların ve vatandaşların güvenli bir şekilde ulaşım sağlamalarına vesile oluyor.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada temizlik çalışmalarının il genelinde aralıksız olarak devam edeceği belirtildi.

Hatay Genelinde Atıklar ve Çamur Birikintileri Temizleniyor Hatay Genelinde Atıklar ve Çamur Birikintileri Temizleniyor Hatay Genelinde Atıklar ve Çamur Birikintileri Temizleniyor Hatay Genelinde Atıklar ve Çamur Birikintileri Temizleniyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.