Yeni Sanayi Sitesinin ilk Tapuları alındı

İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif yönetim kurulu üyeleri İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ile birlikte İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit’e nezaket ziyaretinde bulundular. İskenderun’a yeni bir sanayi sitesinin kazandırılması için uzun süredir uğraş veren İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı İbrahim Açıkgöz ve yönetim kurulu üyeleri yeni sanayi sitesi için ilk tapularını aldıktan sonra bu sevinçlerini İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ile paylaştılar.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı İbrahim Açıkgöz, “İskenderun’a yakışır yeni bir sanayi sitesi kurulması için çalışmalarımız devam ediyor. Çankaya Otoban yolu üzerinde kurulması düşünülen Yeni Sanayi Sitesi için ilk etapta 28 dönüm arazinin tapusunu aldık. Diğer tapuları da önümüzdeki süreçte almak için girişimlerde bulunacağız. Tabi bu çalışmalarımızda gerek İskenderun Kaymakamlığı, gerekse İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz’ın büyük desteklerini gördük. Hep birlikte İskenderun’a yakışır bir sanayi sitesi için yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. Açıkgöz aldığı tapuları da Kaymakam Özyiğit’e gösterdi. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit ise, “İskenderun’a yakışır bir sanayi sitesinin kurulması için başlatmış olduğunuz çalışmalar önemli. Hem üreten, ürettiğini de ekonomiye kazandıran ve istihdama katkı sağlayan işletmelerimizin daha modern ve daha kapsamlı iş yerleri olması gerektiğini ifade etmek isterim. İskenderun çok geniş bir interlanda sahip şehir. Bu bakımdan yeni sanayi sitesinin kurulması adına almış olduğunuz ilk tapuların hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da, “İskenderun’da odamıza kayıtlı üyelerimiz için yeni sanayi sitesinin kurulması ve orda daha iyi şartlarda üretim yapabilmelerine imkan sağlayacağına inandığımız, bu girişime her zaman destek verdik. Bundan sonra da oda olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Yeni Sanayi Sitesinin ilk Tapuları alındı
Yeni Sanayi Sitesinin ilk Tapuları alındı

Önceki İçerikİTSO’dan Kobilere yönelik ‘NEFES KREDİSİ’
Sonraki İçerikHatay Valiliğinde Alışveriş Merkezlerinde Uygulanan Güvenlik Toplantısı Gerçekleşti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.