Karla Mücadele Ekipleri Hatay Genelinde Yoğun Mesai Harcıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kış mevsiminin şiddetli geçtiği ve kar yağışlarının vatandaşların ulaşımlarını olumsuz etkilemesine karşı seferberlik başlatarak tüm ekip ve ekipmanlarıyla ilçelerde etkin bir mücadele gerçekleştiriyor.
KARA DAYANIKLI ARAÇ VE TUZLAMA EKİPLERİ YOĞUN MESAİ HARCIYOR
Altınözü ilçesine bağlı Çayır Çiftliği-Hanyolu arasında yolların kar yağışından dolayı kapanması ile ulaşımın aksamasına duyarsız kalmayan HBB Karla Mücadele Ekibi, halkın yaşamının olumsuz etkilenmemesi için çalışmalar başlattı. Kar yağışına dayanıklı araçları ve tuzlama ekipleri ile gece- gündüz çalışmalarına devam eden ekipler, özellikle yağışın çok etkilediği ilçelerde ve yüksek noktalarda yoğun mesai harcayarak vatandaşların olası mağduriyetinin önüne geçti.
KARLA MÜCADELE EKİBİ İL GENELİNDE TUZLAMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDECEK
İl genelinde ulaşımda sıkıntı yaşanma ihtimalinin önüne geçmek isteyen HBB Karla Mücadele Ekipleri, tehlike arz eden eğilimli bölgeleri, buzlanma sonucunda kaza riski görülen yokuşlar ile merkeze uzak olan mahalleler ve mahalle içi yolları da temizleyerek tuzlama çalışmalarının devam edeceğini bildirdi.

Karla Mücadele Ekipleri Hatay Genelinde Yoğun Mesai Harcıyor Karla Mücadele Ekipleri Hatay Genelinde Yoğun Mesai Harcıyor

Önceki İçerikSivil Toplum Kuruluşlarından İskenderun Belediyesine Ziyaret
Sonraki İçerikFakülte Birincilerine Yök’ten Mektup Var
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.