Hoşgeldin Minik Can Projesi Bin Aileye Ulaştı

İskenderun Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Hoş geldin Minik Can ” projesi ile yeni doğan bebeklerin aileleri sevindiriliyor.
Yeni doğan bebeklerin ailelerine verilen “Hoş Geldin Minik Can “ seti ile ailelerin sevindirildiğini söyleyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ”İlçemizdeki minik hemşerilerimize hoş geldin diyerek, ailelerinin mutluluğunu birlikte paylaşıyoruz. Belediyecilik hizmetleri doğumdan ölüme, tüm hayatı kapsayan uzun ve zorlu bir süreçtir. Yeni bebek sahibi olan aileleri proje ekibimiz ziyaret edip Hoş Geldin Minik Can Setini kendilerine teslim ediyorlar.” dedi.

Başkan Seyfi Dingil,” şu ana kadar birçok yerde ekibimizle 1000 aileye ulaştık. Çok mutluyuz.” Hoş Geldin Minik Can “ kampanyamız ailelerine ve bebeklere sürpriz olurken ailelerin de maddi anlamda yükünü hafifleten güzel bir kampanya. İskenderun Belediyesi olarak vatandaşımızın hayatlarının her anında hep yanında oluyoruz. “şeklinde konuştu.
Hoşgeldin Minik Can Projesi Bin Aileye Ulaştı Hoşgeldin Minik Can Projesi Bin Aileye Ulaştı

Önceki İçerikDown Sendromlu Çocuklara Üniversitede Eğitim Verildi
Sonraki İçerikYeni Yapılan Devlet Hastanesine Ücretsiz Otobüs Seferleri Başladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.