Yılbaşı Süsleri Raflarda Yerini Aldı

Yılbaşının yaklaşmasıyla süs eşyalarının satışına başladıklarını belirten Kerim Amca Tuhafiye İşletmecisi Yusuf Bülent Yılmaz, “Yılbaşında çam, vitrin için toplar, kar taneleri, parti şapkaları, simler, konfeti,desenli balonlar, parti malzemeleri ve kalpli yılbaşı mumlarımızı satışa çıkardık. 50-150 lira para harcayarak kişiler evlerini süsleyebilirler” dedi.

Yılbaşına sayılı günler kala hala evinizi süslemeye başlamadınız mı?

Yusuf Yılmaz,Üzerinde çeşitli çeşit, renk renk parıldayan süslerle donatılmış dekoratif bir çam ağacı, yanıp sönen renkli ışıklar,dış kapınıza asılmış çelenkler ile ev süslemeyi büyük ve eğlenceli bir aktiviteye dönüştürebilirsiniz.dedi.

Yusuf Yılmaz,ürünlerin boyutlarına göre fiyatların değiştiğini, çamların 18 TL , noel baba şapkalarının 1.5 TL, hazır karışık paket süslerin 6 TL ile 15 TL, Tombala Çeşitlerinin 3 TL ile 20 TL arasında olduğunu söyledi.

Şehit Pamir Caddesi 21/A İskenderun  0326 61 721 16

Yılbaşı Süsleri Raflarda Yerini Aldı Yılbaşı Süsleri Raflarda Yerini Aldı Yılbaşı Süsleri Raflarda Yerini Aldı Yılbaşı Süsleri Raflarda Yerini Aldı Yılbaşı Süsleri Raflarda Yerini Aldı Yılbaşı Süsleri Raflarda Yerini Aldı Yılbaşı Süsleri Raflarda Yerini Aldı Yılbaşı Süsleri Raflarda Yerini Aldı Yılbaşı Süsleri Raflarda Yerini Aldı Yılbaşı Süsleri Raflarda Yerini Aldı Yılbaşı Süsleri Raflarda Yerini Aldı

 

Önceki İçerikBaşkan Savaş, Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı Seçildi
Sonraki İçerik‘Mustafa Kemal Atatürk Ve İlk Kurşun’ Resim Sergisi Açıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.