Hbb’li Sporculardan Uluslararası Başarı

Hatay Büyükşehir Belediyespor Muay Thai Takımı, başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Katıldığı ulusal ve uluslararası turnuvalarda elde ettiği sayısız başarılarla Hatay halkına büyük gurur ve mutluluk yaşatan HBB’li sporcular bir turnuvaya daha damga vurdu.
14-18 Aralık tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen EMF Cup Avrupa Şampiyonası’na katılan başarılı sporcular, elde ettikleri 2 Avrupa şampiyonluğu, 1 ikincilik ve 1 üçüncülük derecesi ile Hatay’a ve Türkiye’ye büyük gurur yaşattı.
Kazanılan kupa ve madalyalarla birlikte Hatay’a dönen Hatay Büyükşehir Belediyesporlu sporcular, her geçen gün artan performanslarının karşılığını bu derecelerle aldıklarını belirtirken, bundan sonraki tüm turnuvalarda şampiyonluk sözü verdiler.
HBB Spor Kulübü Muay Thai Takımı ve milli takım antrenörü Mehmet Yanık şampiyona sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Hatay’da yetişen yüksek karakterli sporcu sayısının her geçen gün arttığını dile getiren Yanık, “Büyükşehir Belediye Başkanımız ile Kulüp Başkanımızın teşvik ve destekleriyle Hatay’da spora olan ilgi her geçen gün artıyor. Bunun sonucunda da karakteri yüksek, başarılı sporcular yetişiyor. Yetişen sporcular, bu şampiyonadaki gibi ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil ediyor. Enerjisi, azmi, inancı yüksek olan bir takımız. Kulübümüzü, şehrimizi ve ülkemizi her zaman en iyi şekilde temsil etmek için çok çalışmaya devam edeceğiz. Bu süreçlerde bizden desteklerini esirgemeyen başkanlarımıza teşekkür ederim” diyerek turnuva hakkındaki düşüncelerini dile getirdi.

Hbb’li Sporculardan Uluslararası Başarı Hbb’li Sporculardan Uluslararası Başarı

Önceki İçerikİskenderun Belediyesinde Halk Günleri Devam Ediyor
Sonraki İçerikHatay’da Okullar Tatil Edildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.