Başkan Savaş, İskenderun Bekbele ve Denizciler Mahallerini Ziyaret etti

Ziyaretler kapsamında İskenderun Bekbele ve Denizciler Mahallesi kanaat önderleriyle beraber mahalle sakinlerini ziyaret eden Başkan Savaş, istişarelerde bulunarak vatandaşların Büyükşehir Belediyesinden beklentileri konu alındı.

Mahalle ziyaretlerinde alt yapı hizmetleri ve projeleri hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ” Tüm ilçelerimizde ayrım yapmadan mahallelerimizin alt yapı konusundaki gereksinimlerini gidermek için var gücümüzle çalışıyoruz. Birçok mahallemizde su sorunu ve ulaşıma yönelik çözüm hamlelerini bitirdik ve yapmaya devam ediyoruz. Alt yapı çalışmalarımıza gün geçtikçe hız kazanarak devam ediyor ve birçok ilçelerimizde büyük bir dönüşüm hamlesi içerisindeyiz. Son zamanlarda yapmış olduğumuz en güzel yollardan biri olan İskenderun’daki battı-çıktı projemiz ile ilçenin trafikte büyük oranda rahatlığı sağlandı. Bu gibi projelerin devamlılığını getirmek amacıyla başta İskenderun olmak üzere Hatay’ın kalkınması ve hak ettiği hizmet kalitesine ulaşması için gücümüz yettiğince çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullanarak alt yapı konusu yayla yollarının da yapımının devam ettiğini sözlerine ekledi.

Başkan Savaş, İskenderun Bekbele ve Denizciler Mahallerini Ziyaret etti Başkan Savaş, İskenderun Bekbele ve Denizciler Mahallerini Ziyaret etti Başkan Savaş, İskenderun Bekbele ve Denizciler Mahallerini Ziyaret etti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.