Yağmursuyu Hatlarının Neden Tıkandığını Biliyor Musunuz

HATSU ekipleri tarafından bütün ilçelerde oluşan arızalara ve eksikliklere karşı önlemler alındığını vurgulayan Genel Müdürlük, özellikle yağmur yağışı sonrasında oluşan su birikintilerini ve tıkanmaları önlemek için yağmursuyu ızgaralarında temizlik çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

Büyük yağmursuyu ızgaralarının bulunduğu bölgelerde vatandaşlar tarafından yerlere atılan ve sularla birlikte gelen atıkların tıkanmaya neden olduğunu belirten İdare, özellikle plastik bardak, su şişeleri ve naylon poşetlerin yağmur kanallarına atılmaması gerektiğini vurguladı.

Konunun önemine binaen bütün ilçelerdeki vatandaşlarımızın daha duyarlı olması noktasında çağrıda bulunan HATSU, yağmursuyu ızgaralarının çöp alanı olmadığını ve temizlik görevlilerinin de bu konuda hassas davranmaları gerektiğini hatırlattı.

Yağmursuyu Hatlarının Neden Tıkandığını Biliyor Musunuz Yağmursuyu Hatlarının Neden Tıkandığını Biliyor Musunuz Yağmursuyu Hatlarının Neden Tıkandığını Biliyor Musunuz Yağmursuyu Hatlarının Neden Tıkandığını Biliyor Musunuz

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.