Dünya İnsan Hakları Haftası Kutlandı

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü, içinde bulunulan haftanın ise Dünya İnsan Hakları Haftası olarak kabul edilmiş olması münasebeti ile Şevket Çalışkan Orta Okulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan “İnsan Hakları ve Demokrasi” konulu bir etkinlik düzenlendi.

Kutlama Program saat 09:30’da Belen Kaymakamlık Konferans Salonunda Kaymakam Abdulaziz AYDIN, Belediye Başkan Vekili Şerafettin SOLMAZ, Siyasi Parti temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katılımı ile başladı.

Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması, Şevket Çalışkan Ortaokulu Müdürü Gökhan BÖNCEOĞLU’nun günün anlam ve önemini belirten konuşması, şiirler, slayt gösterimi, solo şarkılar, şiir canlandırması, oratoryo ile devam etti ve bir öğrencinin protokol ile katılımcılara çiçek takdimiyle sona erdi.

Dünya İnsan Hakları Haftası Kutlandı Dünya İnsan Hakları Haftası Kutlandı Dünya İnsan Hakları Haftası Kutlandı

 

Önceki İçerikBaşkan Seyfi Dingil ve Sporculardan Emniyet Müdürlüğüne Anlamlı Ziyaret
Sonraki İçerikKörfezde Fırtına Dev Dalgalar Oluşturdu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.