İskenderun Barboros Mahallesi Asfaltlandı

Kent genelinde yürütülen yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.

İskenderun’da şehir genelinde birçok farklı noktada devam eden çalışmalar ile ilgili bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ”Birçok noktada adeta sıcak asfalt seferberliği var. Çalışmalar kapsamında caddelerdeki eski asfaltlar sökülüp, yerine sıcak asfalt dökülüyor. Ekipler Barboros Mahallesinde Merkez PTT civarında ve Perşembe pazarının bulunduğu okullar bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor. İskenderun’un en işlek caddelerinden biri olan bu bölgede sıcak asfaltla kaplama çalışmalarına da başlandı. “dedi.

İskenderun Belediyesi’nin mahallelerine yaptıkları asfaltlama çalışmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise ,”İskenderun belediye Başkanımız Sayın Seyfi Dingil’e hizmetlerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu bölgedeki trafik yoğunluğu sorunumuz yapılan yol çalışmaları ile çözüldü. Çalışmaların tamamlanması okul önlerinde ulaşım daha düzgün, daha kolay ve daha güvenli bir biçimde sağlanacak ” şeklinde görüş beyan ettiler.

İskenderun Barboros Mahallesi Asfaltlandı İskenderun Barboros Mahallesi Asfaltlandı İskenderun Barboros Mahallesi Asfaltlandı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.