Havuzlu çarşıda düzenleme ve yenileme çalışmaları devam ediyor

Başkan Seyfi Dingil, Havuzlu çarşıda devam eden düzenleme ve yenileme çalışmalarını ve eski hal pazarı civarında yapılan kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.
ÇALIŞMALAR HIZLI İLERLİYOR
Çalışmaların plan ve programlara uygun biçimde devam ettiğini vurgulayan Başkan Seyfi Dingil,” Birimlerimiz hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Havuzlu çarşıda parke döşeme çalışmaları bitmek üzere, aydınlatma direkleri dikiliyor, çiçeklendirme peyzaj çalışmaları ardından gelecek. Başlanan işlerin hemen hizmete sunulması için büyük gayret gösteriyoruz. Biz, başladığımız işin hızlandırılması, en kısa sürede tamamlanması ve vatandaşlarımızın kullanabileceği hale getirilmesi için çalışmaları yerinde inceliyor ve denetimlerimizi yapıyoruz” dedi.
ESKİ HAL PAZARI CİVARINDA DÜZENLEME
Eski hal pazarı civarında çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Seyfi Dingil,” Bu bölge ulaşım açısından yoğun bir bölge. Burada vatandaşlarımız için kaldırım çalışması yapıyoruz. Trafik akışının daha düzenli hale gelmesi için yol ve kaldırım çalışmalarına önem veriyoruz. İskenderun ve halkımız için ne yapsak az. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti üretip sunabilmek için çalışmalarımızı gece gündüz demeden gerçekleştiriyoruz.” şeklinde konuştu.

Havuzlu çarşıda düzenleme ve yenileme çalışmaları devam ediyor Havuzlu çarşıda düzenleme ve yenileme çalışmaları devam ediyor

Önceki İçerikİskenderun Barboros Mahallesi Asfaltlandı
Sonraki İçerikBelen Kadın Toplum Merkezi Kursiyerlerine Veda Yemeği
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.