Başkanı Seyfi Dingil,Milletimizin Başı Sağ Olsun

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, milletimizin birlik ve beraberliğini bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirtti.
Başkan Seyfi Dingil, İstanbul’da gerçekleşen hain terör saldırısında şehit olan polis memuru hemşerimiz İlker Uylaş için düzenlenen cenaze törenine katıldı.
Milletimizin Başı Sağ Olsun
Şehidimizi dualarla son yolculuğuna uğurladıklarını belirten Başkan Seyfi Dingil,” Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.
Tüm ülkeyi yasa boğan saldırıda 38 masum insanımızı kaybettik. Derin bir üzüntü ve keder içerisindeyiz. Birlik ve beraberliğimizi bozamayacaklar. Ülkemizi bölemeyecekler. Bu alçak saldırıyı yapanları, arkasına saklanmış hainleri, sebep olanları ve destekleyenleri lanetliyorum “dedi.
HAİNLERE KARŞI KENETLENECEĞİZ
Başkan Seyfi Dingil,” Biz, millet olarak bir ve beraber olmaya devam edeceğiz. Milletçe bütünleşerek hainlere karşı kenetleneceğiz. Cumhurbaşkanımızın, Hükümetimizin, bakanlarımızın ve güvenlik güçlerimizin titiz çalışmaları sürüyor. Masum insanların hayatına kasteden alçakların hak ettikleri cezaya çarptırılması için bütün güçleriyle teyakkuz içindeler. İnanıyorum ki, bugüne kadar olduğu gibi dik duran milletimiz, bundan sonrada güçlü duruşu ile teröre karşı milli duruş ve tavrını koruyacaktır. Bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

Başkanı Seyfi Dingil,Milletimizin Başı Sağ Olsun Başkanı Seyfi Dingil,Milletimizin Başı Sağ Olsun Başkanı Seyfi Dingil,Milletimizin Başı Sağ Olsun

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.