Su Depolarında Modernizasyon Sürüyor

Kent genelinde “Her Şeyden Önce Sağlık” anlayışıyla içmesuyu projelerini hayata geçiren ve eski-yeni şeklinde yapılan çalışmaların bir kısmını gözler önüne seren Genel Müdürlük, içmesuyunu iletmede önemli işlev gören içmesuyu depoları ile terfi merkezlerinde yenileme çalışmalarının yanında bakım ve onarım çalışmalarının sürdüğünü aktardı.

İçmesuyu depolarında yetersiz kalan boruların büyük çapta borularla yenilendiğini ve su pompalayan motorlarında güçlendirildiğine dikkat çeken İdare, yapılan depo yenileme çalışmaları kapsamında çevre düzenlenmesi yapılarak yeni bir görünüme kavuştuğunu vurguladı.

Yapılan yeni depolarda içmesuyu topladıktan sonra su kaybının da önüne geçerek mahallelere sağlıklı, temiz, sürekli ve güçlü şekilde suyun iletileceğini aktaran HATSU, modernizasyon çalışmalarının Hatay genelinde devam ettiğini vurguladı.

Su Depolarında Modernizasyon Sürüyor Su Depolarında Modernizasyon Sürüyor Su Depolarında Modernizasyon Sürüyor Su Depolarında Modernizasyon Sürüyor

Önceki İçerikİskenderun’da Kanalizasyon Abone Bağlantıları Sürüyor
Sonraki İçerikMeteoroloji Hatay’ı Sel Baskınlarına Karşı Uyardı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.