Numune Parkı Yenilendi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun halkına yeni modern yeşil alanlar oluşturduklarını belirtti.
Başkan Seyfi Dingil, Park Bahçe Müdürü Aylin Selçuk ile birlikte Numune Mahallesi parkının bakım, onarım, düzenleme ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

İskenderun’un sürekli gelişen ve yenilenen bir ilçe olduğunun altını çizen Başkan Seyfi Dingil, ”Yenilenen park İskenderun’a yakışır hale geldi. Parkın yürüyüş zemini tamamen parke döşendi. Peyzaj çalışmaları yapılarak ağaçlar bakıma alındı. Park, ağaçlar dışında tamamen yenilendi. Park içerisine yeni kondisyon aletleri ve yeni oyun grubu eklendi. Tüm oturma bankları yenilendi. Bu parkımızda yenilenerek güzel bir görünüme kavuştu. “ dedi.

Çalışmaların kısa bir süre sonra tamamlanması ile birlikte parkımızı halkın hizmetine açacaklarını belirten Başkan Seyfi Dingil,” Park içerisindeki havuzun bakımı yapıldı. Çimlendirme çalışmaları yapıldı. Bizim işimiz halkımıza hizmet etmek. Çevreye her zaman önem veriyoruz. Burası yıllardır kötü bir durumda idi. Art niyetli insanların barınağı haline gelen bu alan yeni bir yaşam alanı olarak hizmete girecek” diye konuştu.
Numune Parkı Yenilendi Numune Parkı Yenilendi Numune Parkı Yenilendi Numune Parkı Yenilendi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.