Kadın gençlik el ele çatkapı hedefe

İskenderun CHP Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ilçe yönetimi sosyal sorumluluk projesi kapsamında mahalle mahalle dolaşıp, çat-kapı ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.

‘Kadın gençlik el ele çatkapı hedefe’ sloganı ile CHP’nin hedeflerini ve amaçlarını İskenderun Halkı ile paylaşıp, dertleşeceklerini dile getiren CHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Nilgün Selçuk ve CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Onur Baştaş, “Hedefimiz bir kader birliği sağlayıp, yerelde ve genelde iktidar olmak. Bunun için partimizin hedef ve amaçlarını çat-kapı ziyaretlerimizde halkımız ile paylaşıp, onlarında sorunlarını dinleyerek, çözümü noktasında gerekli notlarımızı alıyoruz.

Bir diğer hedefimizde yerel seçimlerde İskenderun Belediyesi’nde tekrardan CHP bayrağını dalgalandırmak olacaktır. Bu ülke şehitleri için yasta, patlamalar için yasta, çocuklarımıza karşı yapılan taciz ve tecavüzler için yasta, kadın cinayetleri için yasta, Aladağ’da Kız Öğrenci Yurdu’nda çıkan yangında cayır cayır yanan çocuklarımız için yasta…Yanlış yönetimin sonucunda ülkemiz kan ağlıyor. Bu durum ancak ve ancak CHP’nin iktidarında son bulacaktır” dediler.

Kadın gençlik el ele çatkapı hedefe

Önceki İçerikPamuk Öğrencilerinin seçim heyecanı
Sonraki İçerikİskenderun’da Hafta sonu Elektriklerin Kesik Olacağı yerler Açıklandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.