Dev Proje Kavaslı Mahalesi Alt Geçiti Trafiğe Açıldı

Antakya kent merkezini ve girişini rahatlatmak amacıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan Kavaslı Alt Geçit Projesi tamamlanmasının ardından trafiğe açıldı.
Hatay’ın ulaşım sorunlarını minimum seviyeye indirgemek amacıyla altyapı ve üstyapı sorunlarına hızlı çözümler üreten HBB ekipleri, Kavaslı Alt Geçit Projesi’ni Hataylıların hizmetine sundu.
“KAVASLI MAHALLESİ’NDE YAPIMINI TAMAMLADIĞIMIZ ALT GEÇİDİMİZ HATAY HALKINA HAYIRLI OLSUN”
Hemşehrilerine en iyi hizmeti vermek için gece gündüz demeden çalışmalar gerçekleştirdiklerinin altını çizen Başkan Savaş, “Antakya’nın en önemli geçiş noktalarından biri olan bu bölgede başlatmış olduğumuz alt geçit çalışmalarımızı tamamladık. Kavaslı Mahallesi’ndeki alt geçit çalışmamız ile trafik yoğunluğu rahatlayacak ayrıca sıkça rastlanan trafik kazalarının da önüne geçmiş olacağız. Hatay’ın birçok önemli bölgesinde köprü, yaya geçidi ve yol çalışmaları da gerçekleştiriyoruz. İl genelinde de çalışmalarımız devam edecek. Kavaslı Mahallesi’nde yapımını tamamladığımız alt geçit çalışmamızın Hatay halkına hayırlı olmasını diliyorum “dedi.

Dev Proje Kavaslı Mahalesi Alt Geçiti Trafiğe Açıldı Dev Proje Kavaslı Mahalesi Alt Geçiti Trafiğe Açıldı Dev Proje Kavaslı Mahalesi Alt Geçiti Trafiğe Açıldı Dev Proje Kavaslı Mahalesi Alt Geçiti Trafiğe Açıldı Dev Proje Kavaslı Mahalesi Alt Geçiti Trafiğe Açıldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.