Arsuz’da Asfalt ihalesinde ilk hamle Kozaklı’da

Arsuz Belediyesi’nin ilçe genelindeki tüm mahallelerde yol yapımı, parke, menfez, kaldırım ve köprü gibi hizmetler için yaptığı ihale kapsamında mahallelerde gerçekleşecek olan çalışmalar öncesi ön fizibilite çalışmaları başladı. 7 Eylül’de yapılan ancak itirazlar nedeniyle geciken ihalenin Kamu İhale Kurumu’ndan onaylanması ve ihaleyi kazanan firma ile gerekli sözleşmelerin imzalanmasıyla yeni açılacak ve asfaltlanacak yollar, parke, menfez, köprü ve istinat duvarı gibi çalışmaların yapılacağı ilk mahalleler yerinde incelendi.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın bizzat katılımıyla Kozaklı ve Derekuyu Mahallesi’nde gerçekleşen inceleme gezilerinde Başkan Culha’ya yardımcısı Sedat Deveci, Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı ile yüklenici firma temsilcileri eşlik etti.
Arsuz ilçe sınırları içerisindeki mahallelerde gerçekleşecek olan yol ve bakım onarım işlerinin yapılması ihalesi kapsamında Derekuyu Mahallesi’nde 4 menfez, 1 köprü, bir istinat duvarı ve yaklaşık 4 bin metrekare asfalt ve parke yol çalışması, Kozaklı Mahallesi’nde de yaklaşık 6 bin 700 metrekare asfalt ve parke yol çalışması gerçekleşeceğini ifade eden Başkan Nazım Culha, yıllara sari olarak yaklaşık 14 milyon lira sözleşme bedeliyle gerçekleşen ihale kapsamında ilçedeki tüm mahallelerde ihtiyaç duyulan asfalt ve parke çalışmalarının gerçekleşeceğini ifade etti.

Arsuz’da Asfalt ihalesinde ilk hamle Kozaklı’da Arsuz’da Asfalt ihalesinde ilk hamle Kozaklı’da Arsuz’da Asfalt ihalesinde ilk hamle Kozaklı’da

Önceki İçerikİskenderun’da Yeni Toplu Taşıma Sistemi Tanıtıldı
Sonraki İçerikİskenderun’da Kanalizasyon Abone Bağlantıları Sürüyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.