İskenderun Belediyesi Zabıtası Kasapları Denetledi

Denetimlerde kasap işletmecilerinde hijyen kuralları, hayvansal gıdalar, ve mevzuatlar kapsamında bilgilendirme yapıldı. Ekipler, kentte bulunan tüm işletmelerde personel hijyeni, genel temizlik, kırmızı-beyaz et ayrımı, kaçak et, et ürünleri ve ruhsat gibi konular üzerinde durdu.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil konu ile ilgili “Ekiplerimiz İskenderun’da gıda sektöründe birçok denetim yaptı. Şimdi ise önemli gıda maddeleri arasında yer alan kırmızı etin vatandaşlara sunulduğu kasapları denetliyoruz. İş yerlerinde yaptığımız denetimlerde fiyat tarifesi, ruhsat ve diğer resmi belgelerini kontrol ederek, et ürünlerinin mühürlerini, iş yerlerinin genel temizlik ve hijyen koşullarının uygunluğunu denetleniyor.” dedi.
İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy ise “eksiklikleri olan veya standartlara uymayan kasaplara gerekli uyarıları yaptık. Halk sağlığının korunması ve gıda güvenliği konusunda denetimlerimizi sürdüreceğiz’’ diye konuştu.

2 4 6

Önceki İçerikZayıflamak Artık Mucize Değil
Sonraki İçerikRehabilitasyon Merkezi’nde Eğitim Gören Miniklere Özel Konser
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.