Cumhuriyet ve Barbaros Mahalleleri asfaltlandı

Başkan Seyfi Dingil, Cumhuriyet ve Barbaros Mahallesinde süren asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
YOLLAR ÖNCE KAZANIRAK TEMİZLENİYOR
Yolları sıcak asfalt ile kapladıklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz alt yapısı yenilenen alanlarda asfalt çalışması yapıyor. Kısmi bozulma olan yerlerde ise yama çalışmaları yapılıyor. Çalışmalar sırasında asfalt kazıma makinesi de kullanılıyor. Bu makine ile artık yama kaldırmayan bozuk yollar önce kazınarak temizleniyor, daha sonra zemine sıcak asfalt dökülüyor. Böylelikle geçmiş yıllarda üst üste dökülen asfalt nedeniyle yol ile kaldırım arasında oluşan kot farklılıkları da giderilmiş oluyor.” dedi.
BELiRLENEN BİR PROGRAM VAR
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” İskenderunlu hemşerilerimizin yollarını düzgün hale getirmek bizim asli görevimiz. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Böylelikle yollarımızı güzelleştiriyoruz. Yürütülen asfaltlama çalışmalarını belirlenen takvim doğrultusunda devam ediyor.” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet ve Barbaros Mahalleleri asfaltlandı Cumhuriyet ve Barbaros Mahalleleri asfaltlandı Cumhuriyet ve Barbaros Mahalleleri asfaltlandı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.