İskenderun Belediye Meclisi Toplandı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında belediye meclis toplantısında toplanana mecliste gündemde bulunan maddeler görüşüldü.
Düzenlenen meclis toplantısı öncesinde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, toplantıda alınan kararların hayırlara vesile olmasını dileyerek,” Geçtiğimiz günlerde Adana Aladağ’da yaşanan yangında hayatını kaybeden öğrencileri kardeşlerimize ve Hakkari’de şehir olan askerlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Ülkemiz, devletimiz güçlüdür. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, böyle acılar bir daha yaşanmasın” dedi.
Dünya engelliler gününü de kutlayan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ”Engellilerimizin her zaman yanındayız. Onların hizmetindeyiz. Gerçekleştirdiğimiz projeler ile onlara sosyal yaşama katılmalarını sağlıyoruz. Bizler her zaman yapıcı eleştirilere açığız. Şehirde altyapı çalışmaları bir aya kadar bitiyor. Resmi makamlarla iletişim halindeyiz. Sivil toplum kuruluşlarının geziyor, onlarla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Yeni bir kent inşaa ediyoruz. Elbette bir takım sıkıntılar yaşanabilir, bunları elbirliği içinde çözeceğiz. Amacımız yaşanılabilir bir kent oluşturmak “şeklinde konuştu.
Yapılan gündem dışı konuşmaların ardından gündem maddeleri görüşüldü.
Gündemde bulunan
1-Fatih Sultan Mahallesi isminin Orhantepe Mahallesi olarak değiştirilmesi ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu, oy birliği ile ,
2-İskenderun Belediyesi Taşınmazların İdaresi Hakkındaki Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi,oy birliği ile,
3-İskenderun İlçesi Cırtıman ve Düğünyurdu Mahallelerinde bulunan ve bu mahallerde yapılan kadastro çalışmaları sırasında bilirkişi olarak görev yapmak üzere üye isimlerinin belirlenmesi ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi,oy birliği ile kabul edildi.

meclis

Önceki İçerikTürkiye’nin 2. En Büyük Spor Kompleksi 21 Spor Branşındaki Kurslarla Hataya Hizmet Vermeye Devam Ediyor
Sonraki İçerikSevgi Her Engeli Yener
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.