Ak Parti İlçe Başkanı Bodur: Cumhur Başkanlığa Hazır

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, Cumhurun Başkanlığa hazır olduğunu belirtti.
AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatının ev sahipliğinde Karayılan Kültür Merkezinde AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkan Yardımcı Prof.Dr. Mazhar Bağlı,Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç,İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları,sandık müşahitleri ve mahalle temsilcilerinin katılımı ile “Cumhur Başkanlığa Hazır”sloganı ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
ÜLKEMİZ HER ALANDA GELİŞİYOR
Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur,düzenlenen toplantının vatana,millete hayırlı olmasını dileyerek,” Türkiye 2007 yılında parlamenter sistemin ürettiği son büyük kriz olan 367 garabetini ve 27 Nisan e-muhtırasını, ancak Cumhurbaşkanını doğrudan halkın seçtiği bir yöntemle aşabilmiştir ve bu durum göstermiştir ki ülkemiz hızlı bir şekilde yönetim sistemini güncellemek durumundadır. Yine bu yıl yaşadığımız 15 Temmuz süreci bu gerekliliği açıkça ortaya koymuştur. “dedi.
BAŞKANLIK SİSTEMİ GEREKİYOR
Bodur,” Ülkemizin ve milletimizin selameti için çalışan Sayın Cumhurbaşkanımız ve başbakanımıza teşkilatlarımız olarak destek vermek, Yeni Türkiye’nin inşasına katkı sağlamak en tabii görevimizdir. Bu bağlamda halkımız Başkanlık Sistemi ve Yeni Anayasanın neden gerekli olduğunu doğru bilsin. Aslı olmayan ya da eksik bilgilerle ülkemizin geleceği için son derece önemli olan bu konuya yabancı kalmasın diye teşkilat olarak seminerler ve bilgilendirme toplantıları yapmayı planlıyoruz. “şeklinde konuştu.
TOPLANTILAR DEVAM EDECEK
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkan Yardımcı Prof.Dr. Mazhar Bağlı, ise yaptığı konuşmada ülke gündemini değerlendirerek Başkanlık sistemi gerekliliği hakkında genel bilgiler verdi. Daha sonra yapılan konuşmalarda Başkanlık Sistemi hakkında fikir alışverişinde bulunarak çeşitli sunumlar yapıldı. Toplantının diğer ilçelerde de belirli aralıklarla devam edeceği bildirildi.

ak-parti-1 ak-parti-2

Önceki İçerikSevgi Her Engeli Yener
Sonraki İçerikHatay’da Sanat Engel Tanımıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.