Türkiye’nin 2. En Büyük Spor Kompleksi 21 Spor Branşındaki Kurslarla Hataya Hizmet Vermeye Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Hatay’a kazandırdığı ve Türkiye’nin ikinci büyük spor kompleksi olan HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi Hataylıların faydalanması için, sporun çeşitli branşlarında kayıtlar almaya devam ediyor.
Hatay’ın ulusal ve uluslararası sportif organizasyonlarda boy göstermesi ve söz sahibi olabilmesi için büyük çaba harcayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, spora verdiği destek ve teşviklerle Hataylıların spor sayesinde kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlıyor.

HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde 21 spor branşında ücretsiz spor kurslarıyla vatandaşlara geniş imkânların sağlandığının altını çizen HBB yetkilileri, özellikle çocukların ve gençlerin faydalanması amacıyla kurs kayıtlarının devam ettiğini bildirdi.
Sağlıklı bir neslin yetişmesine ve geleceğe dair umutların tazelenmesine vesile olan HBB Spor Kompleksi, kompleksten yararlanan vatandaşlara stres ve kaygı azaltıcı çalışmalar, öz değer ve güveni arttıracak pozitif bakış açısı kazandırmak amacıyla da spora ve sporcuya psikolojik destek vermeye başladı.

turkiyenin-2-en-buyuk-spor-kompleksi-1 turkiyenin-2-en-buyuk-spor-kompleksi-2 turkiyenin-2-en-buyuk-spor-kompleksi-3

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.