Başkan Savaş ,Dünya 2016 Inovasyon Konferansı’na konuşmacı olarak katıldı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Londra Üniversitesi Imperial College ve Küresel Rekabetçilik Konseyi‘nin ortaklaşa düzenlediği Dünya 2016 Inovasyon Konferansı‘na konuşmacı olarak katıldı.
Medeniyetler şehri Hatay’ın zenginliklerini en doğru biçimde tanıtarak şehrin hak ettiği değere ulaşması için yoğun mesai harcayan Başkan Savaş, Hatay’ı uluslar arası arenada başarıyla temsil etmeye devam ediyor.
İngiltere’de gerçekleştirilen bu uluslararası toplantıda; Hatay’ın tarih, kültür açısından önemi ve Hatay’ı anlatan kısa bir bilgi, kültür ve tarih mirasını geleceğe taşıma açısından yapılan çalışmalar ve bunların sonuçları, sürdürülebilirlik konusundaki strateji bu konuda yapılanlar ile yapılacaklar, insan hayatını kolaylaştırmaya yönelik teknoloji yatırımları ya da bu alanda yapılan yatırımlar, doğayı, çevreye korumaya yönelik strateji konularının masaya yatıran Başkan Savaş, önemli açıklamalarda bulundu.
“İNSANLARIMIZIN MORALİ VE MOTİVASYONU NE KADAR SAĞLIKLI OLURSA ŞEHRİMİZ DE O KADAR SAĞLIKLI BİR YAPIYA SAHİP OLACAKTIR”
Başkan Savaş, “Belediye başkanlığı dönemimde medeniyetler kenti Hatay’ın insanlarını layık oldukları hizmetlerle buluşturmak için yoğun çaba harcıyoruz. Hatay, Ortadoğu’daki kaos ortamından en fazla etkilenen illerden biri. Bizler hemşehrilerimizin bu kaos ortamının yarattığı olumsuz etkilerden etkilenmemeleri için omuz omuza vererek birlik ve beraberliğimizi koruyoruz. Daha önceleri insan sağlığı için çalışan bir insandım. Ama şuan Hatay halkına hizmet etmek için çalışıyorum. İnsanlarımızın morali ve motivasyonu ne kadar sağlıklı olursa şehrimiz de o kadar sağlıklı bir yapıya sahip olacaktır” açıklamasında bulundu.

dunya-2016-inovasyon-konferansi-1 dunya-2016-inovasyon-konferansi-2 dunya-2016-inovasyon-konferansi-3

Önceki İçerik1,2 ve 3 Aralık’ta İskenderun , Arsuz ve Dörtyol’da Elektriğin Kesik Olacağı Yerler
Sonraki İçerikBelenli Çocuklar “Bremen Mızıkacıları’nı Çok Sevdi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.