Yunusemre Mahallesi Parkı Yenileniyor

İskenderun Park Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekipler kent genelinde parkların bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Çevreye her zaman büyük önem verdiklerini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerimiz Yunus Emre mahallesi 273. sokakta bulunan parkta yenileme ve tadilat işlemleri gerçekleştiriyor. Yapılan yenileme ve tadilatlarla Park çevresindeki duvar tadilatı, bordür tadilatı, park malzemeleri ve çevresinin boyanması ,, zemine beton dökümü, taban kauçuk döşemesi, çevre düzenlemesi, basketbol sahası tadilatı ve yeni oturma bankları ekleme işlemleri yapıldı.” dedi.

Yapılan hizmetlere sahip çıkılması gerektiğini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Bazı duyarsız kişiler parklara zarar veriyor. Duvarlarını boyuyor, oyun guruplarına zarar veriyor, bankları kırıyor. Bu alanlar toplu hizmet alanları. Vatandaşlar buralara gelip dinleniyor, çocuklar burada oyunlar oynuyor. Bu tür parklara zarar veren kişileri vatandaşlarımız belediyemize bildirsinler.” şeklinde konuştu.

yunus-emre-1 yunus-emre-3 yunus-emre-4

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.