Pamuk Eğitim Kurumlarının Öğrenci ve veliler Öğretmenler Gününde buluştu

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu öğrenci ve velileri 24 Kasım Öğretmenler Gününde düzenlenen etkinlikte bir araya geldiler. İskenderun sahilinde Down Cafe de gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliği kapsamında Öğrenci, öğretmen Veli kaynaşması sağlandı. Hafta sonu kahvaltılı düzenlenen 24 Kasım etkinliğinde veliler, Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu yetkililerine çiçek takdiminde bulunarak, 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladılar.

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu müdürü Selma Türkoğlu, “24 Kasım Öğretmenler Günü bizim için çok anlamlı bir gün. Eğitim öğretime başlayan öğrenciler için sağlam temelin önemi büyük. Bu nedenle bizlerde bu bilinçle geleceğe hazırladığımız öğrencilerimizi sağlam temeller üzerine inşa etmek için bu yıl da genç ve deneyimli kadrolarımızla eğitim öğretim dönemine yine çok iddialı başladık. Eğitim öğretimin yanı sıra sosyal faaliyetlere de önem verdiğimizi her fırsatta dile getiriyoruz. Bu kapsamda 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğrenci, veli ve öğretmenlerimiz ile bir araya gelerek, bu anlamlı günü hep birlikte kutlamak istedik. Bizleri bu günümüzde yalnız bırakmayan ve çiçeklerle hediyelerini esirgemeyen değerli öğrencilerimize ve velilerimize de sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde ifadelere yer verdi.

pamuk-24-kasimi-kutladi-1 pamuk-24-kasimi-kutladi-2

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.