Hatay Kıck Boksta Şampiyonluğa Doymuyor

Hatay Büyükşehir Belediyespor’un kick boks sporcuları, Hatay Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen Atatürk’ü Anma turnuvasını birincilikle tamamladı.
7 spor kulübünden toplam 255 sporcunun katıldığı turnuvaya damga vuran Büyükşehirli sporcular, elde ettikleri 21 birincilik, 12 ikincilik ve 9 üçüncülük madalyası ile turnuvayı şampiyonlukla noktaladı.
Turnuva sonunda elde edilen başarılarla ilgili düşüncelerini paylaşan yardımcı antrenör Ali Nail Akman, sporcularının elde ettiği başarıdan dolayı gurur duyduğunu belirtirken, gelecek turnuvaların tamamından şampiyonlukla ayrılmak istediklerinin altını çizdi. Bu turnuvanın okul sporları müsabakaları öncesinde kendileri için iyi bir hazırlık olduğunu da sözlerine ekleyen Akman, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen ve kendilerine her fırsatta destekleyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini iletti.

1babccdd-f104-4b6c-b086-174aaf8e22dd

Önceki İçerikÖğrenciler ‘İSTE’di, Başkan Culha fidan dikti
Sonraki İçerikMustafa Kemal Mahallesi Asfaltlandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.