Hatay Valisi Erdal ATA Belen’i Ziyaret Etti

Hatay Valisi Erdal ATA , Hükümet Binası önünde Kaymakam Abdulaziz AYDIN, Belediye Başkanı Adnan VURUCU, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Mahalle Muhtarları tarafından karşılandı.
Kaymakamlık Makamına geçilerek, makamda bir süre ağırlanan Sayın Vali buradan Kaymakamlık Konferans Salonuna geçti ve Kaymakam Abdulaziz AYDIN’dan ilçe brifingini aldı.
Vali ATA; Belen’in görünen en belirgin sorunun çarpık bir yapılaşma olduğunun görüldüğünü, bununda kentsel dönüşüm çalışmalarıyla zamanla düzeltilme gayretinin gösterilmesi gerektiğini, Ülkemizin genel olarak gerek kamu yatırımlarında, gerekse özel yatırımlarda binaların uzun yıllar kullanılamadığının altını çizerek, yetkililerin yapım aşamasında daha titiz ve dikkatli denetimler yapılmasının önemini vurguladı. Böylece ülkemiz kaynaklarının daha verimli hizmetlere yönlendirilebileceğini ifade etti. Vali ATA, Belen Belediyesini ziyaret etmesinin ardından ilçemizden ayrıldı.

belen-1 belen-2 belen-3

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.