Kadınların örgütlü mücadelesinin her zaman yanındayız

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha eşi Selda Culha ile birlikte, TBMM’de düzenlenen CHP Grup toplantısında cinsel istismar önergesini protesto etmek için Türkiye’nin her yerinden bir araya gelen partili kadınlar ve kadın sivil toplum kuruluşlarının örgütlü mücadelesine destek verdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı, salonun dolup taştığı toplantıda tecavüzü meşrulaştıran yasa teklifinin geri alınmasını sağlayan kadınların her zaman yanlarında yer aldığını ve her zaman yanlarında olacağını ifade eden Başkan Nazım Culha, kadınların her zaman emeklerinin, sevgilerinin, güçlerinin ve örgütlü mücadelelerinin karşılığını alacaklarına inandığını ifade etti.
Tecavüzü meşrulaştıran yasa tasarısında kadınların hükümete geri adım attırdığını ve güçlerini bir kez daha gösterdiğini söyleyen Başkan Nazım Culha, çocuklara yapılan adaletsizliğe ve haksızlığa karşı sessiz kalmayacaklarını, yasanın komisyona geri çekilmesini değil, tamamen geri çekilene kadar kadınların mücadelesine destek vereceklerini ifade etti.

ankara-1 ankara-3 ankara-4

Önceki İçerikKavaslı Battı Çıktı Projesi Açılış İçin Gün Sayıyor
Sonraki İçerikArabistan’da Bir Hatay’lıya İdam Kararı Daha
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.