BELENLİ ÇİFTÇİLERDEN ADANA TARIM FUARINA ZİYARET

Kaymakam Abdulaziz AYDIN; Bu yıl 30.000 metrekare alanı ile 253 firmaya ev sahipliği yapan Adana Tarım Fuarının; Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi, Seracılık, Bahçecilik, Fidancılık, Tohumculuk ile Çiçekçilik sektöründeki yeni ürünlerle ziyaretçilere kapılarını açtığını, 16-20 Kasım tarihlerinde ziyaretçilere açık olan fuara Belen Gıda tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile Ziraat Odası Başkanlığı işbirliğinde ilçemiz çiftçileri ile teknik personellerinden oluşan bir grubun 16.11.2016 tarihinde düzenlenen gezi ile katıldığını bildirdi. Fuarın katılımcı çiftçi ve personellerimizin bilgi ve tecrübesine katkı sağlamasını dilerken, bu organizasyonda emeği geçen Ziraat Odası Başkanlığımıza ve İlçe Müdürlüğü personellerine teşekkür etti.

Adana Tarım Fuarı’nın açılışı Vali Mahmut DEMİRTAŞ, KKTC Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım ÇAVUŞOĞLU ile kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

belen-1 belen-2

Önceki İçerikBaşkan Seyfi Dingil: Şehir Merkezini Daha Modern Hale Getireceğiz
Sonraki İçerikBaşkan Culha’dan HATSU’ya ziyaret
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.