Hatsu,Asfaltla Kapanan Izgaralar Sorun Teşkil Ediyor

İskenderun genelinde ilçe belediyesi tarafından yapılan asfalt çalışmaları sırasında muayene bacalarının ve yağmur ızgaralarının kapatılması yağmur sonrasında caddelerde su birikintilerine neden olacağını belirten Genel Müdürlük, asfaltla tıkanan bölgelerde yağmursuyu sorunlarının yanı sıra kanalizasyon hatlarında oluşan taşma sonucu evsel atık sularının vatandaşları mağdur ettiğini açıkladı.

Vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine İsmet İnönü Mahallesi’nde çalışma yapan HATSU, asfaltla tıkanarak taşan kanalizasyon hattını açmak için kırıcı kepçe ile saatlerce uğraş verildiğini ve hattın içinden büyük kütlelerde asfalt parçalarının çıkartıldığını belirtti.

Yağışların başlaması ile asfaltla kapanan bölgelerde ki yaşayan vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın sıkıntı çekeceğini kaydeden idare, ilçe merkezinin en işlek caddelerinden biri olan kanatlı caddesinde yapılan asfaltlama çalışması sırasında yine ızgaraların kapandığını ve yağmur sonrasında esnaflar tarafından yağmursuyu taşma şikayeti geldiğini bildirdi.

Konunun önemine binaen yaptığımız açıklama ile en kısa zamanda İlçe belediyesi tarafından yapılan hatanın düzeltilmesini ayrıca bundan sonraki yapılacak asfaltlama çalışmalarında özen göstermeleri gerektiğine dikkat çekmekteyiz.

asfaltla-kapanan-izgaralar-sorun-teskil-ediyor-1 asfaltla-kapanan-izgaralar-sorun-teskil-ediyor-2 asfaltla-kapanan-izgaralar-sorun-teskil-ediyor-4 asfaltla-kapanan-izgaralar-sorun-teskil-ediyor-5

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.