Başkan Seyfi Dingil: Şehir Merkezini Daha Modern Hale Getireceğiz

Başkan Seyfi Dingil, doktorlar caddesinde ve havuzlu çarşıda devam eden çalışmaları bölgedeki esnaflarla birlikte inceledi.

Seyfi Dingil,” Doktorlar caddesini yaptığımız çalışmalar ile daha modern daha güzel bir hale getirdik. Bu bölgedeki esnaflar yapılan çalışmalardan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ediyorlar. Biz bir hizmet yaparken ilgili kişilerle istişare yaptıktan sonra uygulamaya geçiyoruz. Ardından hızlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyor, halkın hizmetine açıyoruz.” dedi.
HAVUZLU ÇARŞIDA DAHA MODERN OLACAK
Havuzlu çarşının da daha modern olacağını ifade eden Başkan Seyfi Dingil, ”Esnaflarımız yapılan çalışmadan memnun. Burası İskenderun’un kalbi konumunda olan bir bölge. Şuanda parke, döşeme çalışmaları devam ediyor. Ardından ışıklandırma, peyzaj, çiçeklendirme, dekoratif çalışmalar ve İskenderun’u simgeleyen çalışmaların sergilenmesi ile bu çarşı daha da hareketlenecek. İskenderun’da örnek bir yer olacak. Bu tip çalışmalarımızı kentin değişik bölgelerinde yaparak esnafımızın daha güzel alanlarda halka hizmet vermesini sağlamış olacağız.” diye konuştu.

15027559_1816331585252237_4173230775489063187_n

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.