Vatan ve Bayrak Sevdası

Vatanının bekası uğruna canını siper eden aziz şehitlerimizin manevi mirasına önemseyerek hareket ettiklerini kaydeden Hatay Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hamit Ölçer, bu kutlu yolda Başkan Savaş’ın kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ifade etti.
Ölçer, Başkan Savaş’ın talimatıyla il genelinde yer alan toplamda 364 şehidin başucuna bayrak direkleri diktiklerini, gelinen süreçte de asılan ve çeşitli sebeplerle yıpranan bayrakları 3. kez yenilediklerini kaydetti.

Konuyla ilgili konuşan Ölçer, “Şehitliklerin korunmasında, bakım-onarımının yapılmasında ve temizliğinin sağlanmasında Antakya Belediye Başkanlığı döneminden itibaren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı sonrasında bugüne dek Başkan Savaş bizleri daima destekledi ve şehit ailelerini asla yalnız bırakmadı. Bizler şehit aileleri olarak vatan ve bayrak aşkını her platformda dile getiren Başkan Savaş’ı canı gönülden seviyoruz. Allah Başkanımızdan ve vatan ile bayrak aşkını yüreğinde hissedenlerden razı olsun. Şehitlerimizin manevi miraslarını korumayı ve ailelerine sahip çıkmayı Başkan Savaş’tan aldığımız güç ve destekle sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

vatan-ve-bayrak-sevdasi-1 vatan-ve-bayrak-sevdasi-2 vatan-ve-bayrak-sevdasi-3

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.