Umreye Giden Vatandaşları Dualarla Uğurladı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından programlanan Umre ziyareti için kutsal topraklara gidecek olan vatandaşlarımızı uğurladı.
Umre ziyareti yapacak olan vatandaşlarımız için Çay Mahallesi Camii önünde bir uğurlama töreni düzenlendi.
Umre´ye gidecek olan vatandaşlarımıza tek tek hayırlı yolcular dileyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil;” Kutsal topraklarda kutsal bir göreve gidiyorsunuz. Hepinizin yolu açık olsun. Allah herkese bunu nasip etsin” dedi.
Kuran-ı Kerim ve ilahilerin okunduğu uğurlama töreninde ailelerin heyecanına ortak olan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil vatandaşlarla yakından ilgilendi.
Umre ziyareti yapacak olan vatandaşlarımızla bir süre sohbet eden Başkan Seyfi Dingil; “İnşallah umre ziyaretine gidecek olan vatandaşlarımız sağ salim gider ve gelirler. Hem şehrimiz hem de ülkemiz için dua ederler ve hayırlısıyla dönerler. Kutsal topraklara gitmek, orada dua etmek kadar manevi bir güzellik yoktur. Hepinize hayırlı yolculuklar diliyor, tekrar sağ salim dönmenizi Cenab- ı Alllah’tan niyaz ediyorum” şeklinde temennide bulundu.
Yapılan duaların ardından otobüslere binen umre yolcularıyla tek tek vedalaşan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Hepinizin yolu açık olsun! Allah’a emanet olun” diyerek çeşitli hediyeler takdim etti.

1 5 11 12

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.