SEYR-İ BELEN YÜRÜ VE DİNLEN PROJESİ

Belen Belediyesi, “SEYR-İ BELEN YÜRÜ VE DİNLEN PROJESİ” kapsamında çalışmalar ile Belen Abide Anıtı çevresindeki mevcut çay bahçesini iyileştirme projeleri hızla devam ediyor. Projemiz tamamlandığında halk, Belen’e yakışan bir terastan üç ilçe; Belen, İskenderun ve Arsuz’a kuşbakışı bakılabilecek.
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, “Eski yol üzerinde Şehitler Abidesi üstünde projelendirdiğimiz, SEYR-İ BELEN YÜRÜ VE DİNLEN projemiz tamamlanmak üzere. Bilindiği üzere ilçemiz köyleri ve yaylaları ile nam salan bir ilçe, özelikle yaz turizmi açısında yoğun göç alan Belen’imizde, doğanın güzelliği en büyük şansımız.

SEYR-İ BELEN YÜRÜ VE DİNLEN PROJESİ tamamlandığında halkımız burayı çok sevecek ve Belen’e yakışan ve çok dikkat çekici bir proje olacak. Seyir terasına gelen vatandaşımız İskenderun, Arsuz, Belen’e kısacası İskenderun Körfezini panoramik bir bakışla seyredecek. Belen Kaymakamlığımız, Belen Belediyemiz ve DOĞAKA işbirliği ile çalıştığımız bu proje bölge halkına eşsiz manzara eşliğinde huzur sunacak.

Belen’i turistik bir ilçe konumuna getirecek projeler üzerinde ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Bu yüzden peyzaj düzenlemelerine önem veriyorum. Refüj çalışmaları ve çevre düzenlemesi halkımızın takdirini alıyor. Çalışmalarımız bununla da kalmıyor. Belen Belediyesi olarak Yaşam Kompleksini hayata geçirdik. İçerisinde Kapalı Futbol Sahası, Basketbol Sahası, Voleybol Sahası, Havuz, Kafeterya bulunan kompleks, 2016 Haziran ayında faaliyete geçirildi. Kompleks içerisinde bulunan 1000 Kişilik Düğün salonu ise İmar işlemleri tamamlandıktan sonra hizmete açılacaktır.” Dedi.

belen-1 belen-2 belen-3 belen-4

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.